Vem är Johan Lindfors

Jag är en passionerad utvecklare, arkitekt och tekniker, trivs med att presentera, demonstrera och implementera allt som har med programmeringa att göra. I den här bloggen har jag för avsikt att skriva om utveckling i allmänhet och på Microsofts plattform i synnerhet.

Är du intresserad av en XNA användargrupp?Visa resultat!

Get Microsoft Silverlight

Widget Twitter not found.

Root element is missing.X

Sverigefinal i Imagine Cup

Den 4 maj gör Sveriges smartaste studenter upp i fi nalen av Imagine Cup – en tävling där kreativitet och intelligens förenas för att bidra till FN:s Millenniummål.

I årets tävling är FN:s åtta Millenniummål i fokus. 550 anmälde sig för att ta fram smarta, användbara lösningar för att bidra till att nå målen som bland annat handlar om att bekämpa fattigdom, öka kunskapsnivåerna, skapa en hållbar miljö och minska barnadödligheten.

Agenda:
• Microsofts VD Per Adolfsson:
Microsofts satsningar på innovation och entreprenörskap.

• Karin Ruiz, CEO Peepoople:
Presenterar en spännande produkt som löst sanitära problem i slumområden.

• De tre finallagen presenterar sina lösningar inför publik. Du får vara med och avgöra vilket lag som är bäst tillsammans med vår jury som består av Marie Reinius CEO, Svenska Riskkapitalföreningen, Nicklas Mattsson chefredaktör Entreprenör, Valentino Berti ordförande i IAMCP (Microsofts partnernätverk) och Monica Lorensson UNDP.

Se tävlingsbidragen & den senaste tekniken: Vår utställning med finalisternas bidrag är öppen hela dagen där kan du också känna och klämma på ny teknik från Dell och Samsung samt det senaste inom mobilitet, Xbox, mjuk- och hårdvara samt Surfacebordet.

Välkommen till Kulturhuset den 4 maj 2010 kl 12.30-15.00. (Utställningen är öppen från 09.00)
Lokal: Sergels Torg 3. Ingången till lokalen heter Entré C, gatuplan (invid glasobelisken).
Anmäl dig senast den 25 april genom att skicka ett mail till:
Anna(dot)Erman(at)microsoft(dot)com

Postades 16. april 2010 15:39 av Johan Lindfors
Taggar:

Den här bloggen använder BlogEngine.NET 1.6.0.0
Temat anpassat av Johan Lindfors