Vem är Johan Lindfors

Jag är en passionerad utvecklare, arkitekt och tekniker, trivs med att presentera, demonstrera och implementera allt som har med programmeringa att göra. I den här bloggen har jag för avsikt att skriva om utveckling i allmänhet och på Microsofts plattform i synnerhet.

Är du intresserad av en XNA användargrupp?Visa resultat!

Get Microsoft Silverlight

Widget Twitter not found.

Root element is missing.X

Vad kommer att hända den 15:e februari klockan 15.00?

Jag är precis lika nyfiken som du, men det verkar ha att göra med Windows Phone eftersom just vid den tidpunkten kommer Steve Ballmer att äntra scenen på en presskonferens som Microsoft håller på Mobile World Congress. Peter Wissinger som är ansvarig för Windows Phone i Norden kommer att vara på plats och säkert blogga efter presskonferensen, men själv är jag stationerad på min plats på kontoret i Akalla.

För att ändå delta kommer jag att lyssna och titta på webcasten som kommer att streamas live via http://www.microsoft.com/presspass/. Och för att göra det hela lite mer interaktivt kommer jag också att finnas tillgänglig från 15.00 på chatten hos Pellesoft om det är någon som har lite frågor (och hoppas att jag har några svar).

Glöm inte heller att det är Mix10 som är evenemanget som gäller för att lära sig mer om Microsofts utvecklarstory för Windows Phone. Jag kommer att vara där och hoppas att du också tar chansen att besöka Las Vegas i Mars!

Hoppas att vi ses på chatten den 15:e klockan 15!

Postades 11. februari 2010 09:36 av Johan Lindfors
Taggar:

Kommentarer

2010-02-11 11:11:29 #

Det ska bli riktigt spännande, och jag håller tummarna för att det kommer något om Windows Mobile 7. Något som skulle göra mycket skulle vara om de tog gränssnittet från Zune HD som är så sjukt snyggt.

Jag kommer att vara i Seattle den 15:e, och har jag inte räknat helt fel så kommer klockan att vara 06:00 där då.. Bara att försöka komma upp med tuppen. Smile

Spännande!

Mikael Söderström Sweden |

2010-02-12 18:47:25 #

Pingback from tune-up-pc.com

Tune Up Your PC  » Post Topic   » Nyfiken pÃ¥ vad Steve Ballmer ska säga i Barcelona ?

tune-up-pc.com |

Den här bloggen använder BlogEngine.NET 1.6.0.0
Temat anpassat av Johan Lindfors